Fitness tijdens de Corona crisis

Wij zijn blij je weer te kunnen verwelkomen in ons sportcentum, echter zullen er wel een aantal restricties en aanpassingen zijn de komende periode zolang het kabinet geen versoepelende maatregelen biedt voor sportcentra.

Hieronder leest u verdere toelichting op de restricties en aanpassingen.

Vanaf dinsdag 12 mei zullen wij openen en de mogelijkheid bieden om buiten te sporten.

Ons team is de afgelopen paar weken druk bezig geweest om onze fitnessapparatuur te verplaatsen naar ons fitnessplein. Dit fitnessplein hebben we uitgebreid tot maar liefst 40 apparaten! Hier kunnen wij vanaf dinsdag 12 mei fitness aan bieden op 2 meter afstand. Dit zullen wij de komende periode uit gaan breiden om zo ook groepslessen en cardio aan te bieden in de buitenlucht. Van de meest recente ontwikkelingen zullen wij je op de hoogte houden. Houd hierbij onze socials in de gaten!

Sporten kan alleen op reservering

Om de veiligheid van het sporten te waarborgen voor onze leden en ons personeel is het van belang dat we de toestroom van leden van en naar ons sportcentrum zoveel mogelijk kunnen controleren. Om dit te kunnen waarborgen is er de mogelijkheid te reserveren bij ons. In eerste instantie zullen wij van maandag tot en met vrijdag geopend zijn voor 3 uur per dag. Dit zal van 18:00 tot 21:00 zijn. De mogelijkheid zal er zijn om 1 uur te sporten op ons fitnessapparatuur en wij zullen 30 personen per uur kwijt kunnen. Dit zal gefaseerd richting ons sportcentrum komen. De mogelijkheid om te reserveren zal van 1300 tot 1500 zijn en van 1800 tot 2100. Aanvankelijk van de drukte zullen wij deze tijden gaan uitbreiden. Hierover houden wij u op de hoogte.

De regels van het RIVM, NOC*NSF en het protocol van NL ACTIEF dienen nageleefd te worden

Als u als lid bij ons komt sporten dienen de regels van onze brancheorganisatie, NOC*NSF en het RIVM nageleefd te worden omtrent COVID-19. De huidige regels zijn weergeven in ons sportcentrum. We hebben ze voor u hieronder alvast op een rijtje gezet:

1. Houd 1,5 meter afstand.
2. Kom alleen op afspraak of met een reservering als u lid bent.
3. In- of uitschrijvingen zijn op afspraak
4. Kom alleen of kom met personen uit uw huishouden.
5. Vermijd het openbaar vervoer.
6. Kom niet eerder dan de afgesproken starttijd naar de accommodatie.
7. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).
8. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
9. Schud geen handen.
10. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
11. Ga voorafgaand aan de afspraak/het bezoek thuis naar het toilet.
12. Was voorafgaand aan de afspraak/het bezoek je handen met zeep, minimaal 20 seconden.
13. Omkleden voor het sporten en douchen na het sporten kan alleen thuis.
14. Verlaat direct na het sporten de accommodatie.

Wij zullen de mogelijkheid bieden de hygiene voorschriften na te kunnen leven ( denk aan desinfectie spray, schoonmaak doeken etc.). Wij vertrouwen er op dat de hygiene voorschriften nageleefd worden. Op deze manier kunnen we met zijn alleen genieten van een veilige sportomgeving!

Niet Sporten = Niet betalen

Wij incasseren u niet als u gedurende de periode ( 4 weken) niet komt sporten. Omdat wij ons beseffen dat wij niet ons voltallige ledenbestand tevreden kunnen stellen met het sportpakket wat wij nu bieden, zullen wij onze leden niet incasseren als u de gehele periode niet komt sporten. Als u een reservering maakt dan wordt uw lidnummer geregistreerd. De geregistreerde lidnummers worden aan het eind van de periode geincasseerd. Wij hopen hiermee onze bestaande leden, die voor een ander sportpakket bij ons sporten dan wat wij nu kunnen aanbieden, weer te mogen verwelkomen als wij weer extra sportpaketten kunnen bieden!

Voor de sportende leden zal €15,- van het abbonementsgeld geincasseerd worden.

Omdat wij, zoals boven beschreven, niet het volledige sportpakket kunnen bieden zullen wij onze leden die bij ons komen sporten €15,00* van het periodieke abbonementsgeld incasseren. Als wij al onze diensten weer kunnen bieden die wij vóór de COVID-19 uitbraak konden bieden zullen wij weer overgaan tot normale incassatie.

* Voor leden die het normale abbonementsgeld willen voldoen is er een mogelijkheid om dit aan te geven bij de reservering. Wij waarderen jullie steun ten zeerste tijdens deze COVID-19 crisis

Bent u geen lid?

Wij hanteren geen inschrijfgeld tijdens de corona crisis. Je kan op afspraak inschrijven en sporten voor €15 euro per 4 weken. Je kunt ook een gratis proefles aanvragen.

Mocht u vragen hebben zijn wij bereikbaar via e-mail of telefoon conform onze aangepaste openingstijden.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons sportcentrum!

Kenmerken

 • Krachtiger
 • Betere conditie
 • Fit
 • Lekker Buiten
 • Fitness centrum buiten
 • Cardio Buiten
 • sociaal
 • Elk niveau

Details Fitness Plein

 • Trainers: 6
 • Apparaten: 42
 • Tijden: Uitsluitend op afspraak
 • Reserveren: VIa 0598 630420 tussen 13:00 en 15:00 en 18:00 en 21:00
 • Aandachtspunten: Bescherming tegen de zon, Zonnebril
 • Calorieverbruik:
  Bij een gewicht van 50KG-413Kcal p/u
  Bij een gewicht van 100KG-826Kcal p/u

 • WORD NU LID!
 • Voel je lekker en fit